Time just flies by…

Da er Chelsea blitt 7 år gammel 31.Mai og Bonnie ble 12 år idag 2.Juni. Det er helt sykt hvor fort tiden går… Bonnie sliter med forkalkninger i ledd men hun har fortsatt livslyst og glede så vi syns ikke at vi kan rettferdiggjøre å avlive henne enda bare fordi hun ikke kan brukes på lange jakt-turer lengre. Chelsea er fortsatt sprek men merker at hun begynner å bli eldre hun også særlig sammenlignet med dattera Norberta som kan være helt spinn-vill til tider! 😀

Gleder oss til høstjakta med spesielt Norberta, hun er et utrolig bra jaktemne. Akkurat nå trener vi på Apport for harde livet! Har meldt Chelsea og Norberta på apportprøve neste helg, det blir spennende… tvi, tvi!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.