Jeg stillte Norberta og Chelsea på Apportprøven til Vefsn JFF 2 – 3.Juli 2022. Jeg hadde egentlig meldt på Rudiger, men han klarte jo å knekke ei klo der hele klo-kapselen måtte fjernes helt så dermed ble rutinerte 10 år gamle Chelsea-mor stillt istedenfor. Chelsea er en rutinert dame og hun fikk da 2.AK Apport på lørdagen, hun kunne fått 1.premie men pga.fører-feil rota vi det til på vann-apporten. Norberta lå meget godt ann til å få 1.premie på lørdag med 2×10 poeng etter 2 øvelser; Søk og Spor. Vi hadde kun vann apport igjen og den følte jeg meg rimelig trygg på da Norberta alltid har vært en god svømmer.

Jeg syntes da båten var litt langt ute og jeg ga beskjed til dommerne, men jeg fikk bare beskjed om å starte. Jeg sendte Norberta ut og selv om hun går uti forsiktig så gikk hun rett i en stor stein som var skjult rett under vann flaten av bølgene, så hun snudde og kom inn da hun ble usikker da hun aldri har opplevd det tidligere. Sendte henne ut pånytt men da var båten og tørka rypa som hun skulle hente blåst enda lengre ut og hun hadde ikke sjans når det i tillegg begynte å blåse opp litt bølger lenger ut på vannet. Hun gjorde et forsøk og kom inn igjen da hun ikke kunne se/finne rypa, vi prøvde et nytt påsett men jeg så hun ikke hadde sjans da hun begynte å bli nedkjølt så vi måtte bare gi oss. Vi hadde jo tross alt en ny sjanse dagen etterpå..

Dag 2 gikk glimrende og både Chelsea og Norberta fikk full score 30 poeng totalt!

Egen artikkel: https://breton.no/1-ak-apport-til-norberta-av-valhall/

Flinke jenter! Mor & Datter <3

 

Girlpower! 1.AK x 2 med 30 poeng totalt til både til N UCH Van’t Passant Heart of Chelsea & datter Norberta av Valhall. <3