Norsk Derby Semi + 1.UK

Da har Rudiger og jeg deltatt på Norsk Derby som er Norges største og eldste høystatusløp for unghunder. Kvalifiseringskavet er 1. UK i Norge, Sverige, Danmark eller Finland, og arrangeres i terrengene til Statskog på Kongsvold.

Av 7 kvalifiserte Breton så var 2 ifra vår egen Valhall kennel og det er vi jo i grunn veldig stolte av.. https://breton.no/norsk-derby-2021/

Rebella gikk dessverre ikke videre til Semifinalen da de var uheldige med terrenget der hun hadde slipp på fredag og hun ble litt for mye borte for dommerne. De stilte i kvalitet både lørdag og søndag men uten å komme i fugl, og det må være ganske utrolig å stille 3 dager på Dovre, Kongsvold uten å komme i fugl men sånn kan det gå og det er tydeligvis et ganske dårlig rype-år på Dovre i år.

Rudiger kom heller ikke i fugl i verken kvalifisering eller i semifinalen dessverre.. men da vi stilte i UK på Søndagen fikk vi vist et flott fuggelarbeid på enkeltfugl som hadde løpt avgårde på bakken. Rudi var faktisk 1 av 2 hunder som fikk 1.UK under hele Trippelprøven og han ble dermed også prøvens beste UK-hund!

1.UK kritikken til Rudiger av Valhall

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.