1.UK til Rebella av Valhall

I helga fikk Rebella endelig starte på sin første jaktprøve etter at flere tidligere prøver ble avlyst. Lørdagen starta hun ut i høy fart og gjorde et meget godt SØK, som gav flere fuglesituasjoner. 1FMR og 3FUR resulterte i at ho endte opp med 1.premie UK 🥇

Søndagen starta hun ut i samme stil som dagen før, og hadde 3 fuglearbeid bare i første slipp. 1FMR og 2FUR. Ut på dagen ble det væromslag med sterk vind og snø som gjorde at Rebella satt ned farta noe, og søket ble noe innsnevret. Etter 65 minutter slipptid ble hun avsluttet med en 2.premie UK 🥈 En kjempe debut på SØR-VARANGER JFF`S PRØVE I GALLOK 10.- OG 11. APRIL 2021!

1.UK kritkk
1.UK kritkken til Rebella av Valhall

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.