ENDELIG lykktes Chelsea og jeg på jaktprøve og vi klinket til med en 1.AK Skog på TIURN JAKT-, HOINN OG FISKEKLUBBS Skogsprøve i Malvik den 13.NOVEMBER 2020. Link til artikkel på Norsk Breton Klubbs side: https://breton.no/1ak-skog-til-vant-passant-heart-of-chelsea/

Er så uendelig glad og takknemlig for denne 1.premien for det har jo vært en lang vei å gå, som har lært meg uendelig mye. Chelsea har jo rukket å blitt Veteran på 8 år nå og vi skulle jo ideelt sett ha klart å oppnådd en 1.premie i AK tidligere egentlig, men sånn er det iblant når man er en «uærfaren» fører og det oppstår diverse uforutsette hindringer. ? Jeg har jo hele tiden «visst» innerst inne at hun er god nok til å få 1.premie så da hadde det vært utrolig kjipt å evt. måtte gi oss før man får «bevist» hva vi er gode for, for andre enn oss selv.

Jeg hadde jo også lovet vår godeste valpekjøper Roar Emil Bergmann som dessverre ikke lenger er iblant oss at jeg skulle klare å få en 1.AK på Chelsea som han hadde et avkom etter en vakker dag og derfor er jeg ekstra glad for at vi faktisk klarte det❗ Jeg vet med 100% sikkerhet at Roar hadde vært utrolig glad på våre vegne om han hadde vært i livet, så denne var også for deg Roar ❤ Du er virkelig savnet.

R.I.P. Roar Emil Bergmann med Lightspeed Lizzie av Valhall ❤

Det er så mange som har bidratt med gode råd, oppmuntringer og hjelp på vår lange vei og det skal dere ha takk for alle som en, vi hadde aldri klart å oppnå gode resultater uten god hjelp! ? Tusen mange takk til våre godeste nye valpekjøpere Christer og Sissel Halseth m.familie som tok oss inn i hjertevarmen og inviterte oss til å bo hos dem under denne jaktprøvehelgen, det hadde nok ikke blitt noe 1.premie uten deres gjestfrihet! ?

Våre nye målsetninger for Chelsea i 2021 er å skaffe tredje og siste Certifikat/Cert på utstilling for å oppnå Norsk Utstillingschampionat og 1.AK Apport. Ellers så må hun nok finne seg i at vi «satser på ungdommen» og hennes avkom i form av Norberta og Rudiger av Valhall på jaktprøver. Det blir spennende å se hva de presterer i årene som kommer. Må tilslutt bare få takke Chelsea’s oppdretter: Vesa Virkkula for at vi fikk kjøpe henne i 2012, da hun har vist seg å være en veldig god jakt- og avlshund! ???

Så glad blir man når man oppnår 1.premie AK Skog!