Hurra! Van’t Passant Heart of Chelsea fikk 2. AK Skog og ble prøvens eneste premierte og dermed også Beste hund på SFK’s skogsfuglprøve i SaltdalSALTEN FHK`S PRØVE I SALTDALEN 22.SEPTEMBER 2017.

Vi meldte oss på Skogs-prøve på ettermiddagen fordi vi syns det er veldig spennende og gøy å være på jakt i skogen. Chelsea hadde dagen og fikk et fuggelarbeid uten reis på en Tiur i sitt aller siste slipp. Kjempefornøyd og kjempeglad med innsatsen og at vi hadde flaks med at vi fikk vår sjanse på fugl denne ettermiddagen. 

Kritikken lyder som følger: «Chelsea jakter et meget godt skogsfuglsøk hele dagen i vekslende vind og skogsfuglbiotop. Jakter med god intensitet og stor fart i god kontakt med fører. Revierer anvist terreng utmerket. Er tidvis noe omstendig på beite-fot i første slipp. Chelsea bekrefter sitt søksinntrykk i senere slipp. Stilfull stand imot furu. Når fører nærmer seg stuper en tiur ut av furua og Chelsea roes i oppflukt og skudd. Utreder ok. Apportbevis forelagt. Tildeles idag en flott 2.AK.» Slipptid 87 min. Tallkarakterer: Jaktlyst 4 = God intensitet, Fart 4 = stor fart, Søksbredde 4 = Utmerket søksbredde, Reviering 4 = Utmerket reviering, Samarbeid 4 = Utmerket samarbeid. Fuglebehandling Presisjon 4 = Presis.

I tillegg har jeg fått skutt mi første Røy, det var jammen gøy! 😀 

Felte ei Røy med Eros og Lizzie av Valhall <3