Da var Norsk Breton Klubb’s Landstreff 2023 i Mo i Rana historie og det ble en stor dag for oss som oppdrettere når eget oppdrett Prix Melvin av Valhall (CIB N SE UCH Kamvatnet’s Fant – Norberta av Valhall) ble beste hannhund/BIM på Landstreffet og vant sitt andre Cert❗️👏🏼👏🏼👏🏼🥳🥳 Stor grattis til eiere/fører: Christer & Sissel Halseth.

Rudiger av Valhall fikk Excellent og ble nr.4 i Brukshundklassen. Jeg fikk også i oppdrag å føre Prima Donna av Valhall i ringen og hun fikk VG og ble nr.4 i Åpen klasse. Prima trenger nok litt mer ring trening for å bli ordentlig komfortabel i ringen. N UCH Van’t Passant Heart of Chelsea fikk bli med på en siste gang på utstilling og hun fikk Excellent og ble nr.3 Veteran.👏🏼😅👍🏼

Resten av resultatene ligger her: https://www.dogweb.no/utstilling…/utstilling/230305