Wooohooo🍾🥂🥳 ENDELIG har vi oppnådd en tittel og har fått en sjampinjong i huset! 🍄 Ny N UCH Van’t Passant Heart of Chelsea (Vulcain De Saint Lubin – Bonnee Des Plaines Dauxeenes) på 9 år var i støtet igår og ble Best i Rasen for dommer Rune Tyvold og ble dermed tildelt sitt 3 og siste Certet for å oppnå championatet. 👏😁👌

Det tok «bare» nesten 8 år, fordelt på 50 jaktprøvestarter og 18 utstillinger, innimellom 3 valpekull, tretthets-brudd i en albue m.operasjon og rehabilitering samt korsbånd-operasjon med rehabilitering og opptrening. Det har vært en lang og utfordrende vei å gå for Chelsea har aldri vært en hund som liker å «Showe» noe særlig i utstillingsringen men vi har altså endelig klart det og Chelsea har altså lært meg utrolig mye på denne lange reisen. #takknemlig

Link til artikkel på breton.no: https://breton.no/vant-passant-heart-of-chelsea-ny-n-uch/