Norberta av Valhall ble på Årsmøtet til NBK den 08.Februar tildelt prisen for Årets Unghund i Norsk Breton Klubb 2019! ? Ydmyk, stolt og litt rørt over hva ho har prestert, selv om høstsesongen fikk en brå slutt med tanke på hundesykdommen og løpetid som gjorde at vi gikk glipp av Norsk Derby.

Det er meget gledelig å være eier OG oppdretter av Årets Unghund i NBK når dette er noe man tidligere bare kunne «drømt» om å bli kåret til… ??? Det må også sies at jeg ikke har klart dette alene på noe vis, og man hadde aldri klart det uten god hjelp og støtte fra folk rundt om, og jeg vil takke alle som har hjulpet oss på veien hit. ?

Spesiell takk til Tor Eivind Båtnes som lot meg få bruke Reisavannet’s Zb-sam på Chelsea og takk til alle som har hatt trua på Norberta og meg ? og lært meg at «De største utfordringene våre sitter bare i MITT eget hode!» ??

https://breton.no/arets-unghund-2019/