På Haltdalsprøven til Trondheim JFF den 23.09.2023 satt 1.premien for «lille – store» Pilgrim av Valhall (C.I.B. N SE UCH Kamvatnet’s Fant – N J(K)CH Norberta av Valhall) som oppdretter ble jeg veldig stolt og rørt over innsatsen da jeg godt vet hvor mye arbeid som ligger bak en 1.premie AK.

Grim hadde et komplett fuggelarbeid med reis i sitt første slipp og forsvart premien ut dagen. Kanonbra jobba og virkelig fortjent av Rune og familien, de har jo også far til Pilgrim så litt ekstra stas for de også å oppnå den første 1.AK premien iblant hans avkom.

Som om det ikke var nok med 1 x 1.premie så gikk han hen og tok en ny 1.premie AK på Søndagen også da de ikke fikk plass i VK! Han var eneste AK – hund som ble tildelt 1.premie AK under helgen og han ble dermed naturlig nok også Prøvens Beste AK – hund!

Han slektes tydeligvis på mora si ho Norberta som fikk 1.premie AK og 1.premie VK Kval på samme helg. Når det først løsner så løsner det skikkelig gitt.. Rått! Vi ønsker Grim & Rune masse lykke til i VK!