Da har vi lagt bak oss vintersesongen 2023, og for vår egen del har det har vært en vinter med mye vær og tungt føre og lite fugl har vært en gjenganger de 3 første prøve helgene som vi stilte på. Rudiger var med til finalen på Lifjellprøven og var med til 3 runde der før han ble avslutta etter en tomstand. Vi dro til Andøya og prøvde oss på NM Vinter og der hadde vi heller ikke lykken med oss og vi kom heller ikke i fugl samt at det var veldig tungt føre.

Saltfjellprøven var sesongens siste vinterprøve, og Norberta var rangert som nr.2 etter 1.runde med 1 FUR, 1 FMR og Sjanse, men nå har jeg forhåpentligvis lært at man aldri skal ta noe for gitt i VK for dessverre fikk vi for mange minus i siste slippet med 2 makkers stand og enda 1 sjanse. DA ble jeg skuffa.no 🤦‍♀️😮‍💨 og stang ut igjen, men vi får bare ta hele denne vintersesongen som en god/dårlig læring og prøve å forbedre oss til høsten.

For våre valpekjøpere har det heldigvis gått bedre i vinter der har Pilgrim av Valhall fått en flott 2.AK i Vinter, og Rebella av Valhall har fått en 3.AK. Tuxi Lux av Valhall har 2×2.UK og Tess av Valhall har 4 prøve-starter i vinter og 3 premier; 1×3.UK, 1×2.UK og 1×1.premie UK! Som oppdretter er det minst like morsomt at valpekjøpere lykkes enn at man selv gjør det så takk for at dere stiller, det er også med på å motivere meg.

Nå er det vår og utstilling og apport-prøve trening som står for tur og ikke minst Landstreffet for Breton i Rana 2023! Håper at mange valpe-kjøpere tar turen hit til Mo i Rana i sommer! 💯🙌🏼😃👍🏼 https://breton.no/nbks-landstreff-2023/