Rudiger av Valhall (Tinderypen’s Louis Le Bon Chasseur – N UCH Van’t Passant Heart of Chelsea) fikk 1.AK på sin aller første start i AK på RANA JFF`S PRØVE PÅ KALDVATNET 20.APRIL 2022.

Helt ærlig så hadde jeg egentlig ikke noen planer om å stille han Rudi i vinter da jeg var usikker på om dressuren hans holdt i AK, men siden jeg skulle stille halvsøstra Norberta så tok jeg sjansen på å stille han 1 dag under Kvitsteindalsprøven her i Rana men tro det eller ei så vartet han pinadø meg opp med 2 flotte fuggelarbeid med reis og 1 uten reis med komplett ro i oppflukt og skudd. 🌟

Jeg veit jo at jeg må ha tro på mine egne hunder og jeg vet jo at Rudiger går godt nok til å oppnå høyeste premiegraden, men han fylte jo tross alt nettopp 2 år den 07.Mars. 🙉

1.AK kritkken

I tillegg er det å få muligheten til å få vist frem hva en hund virkelig er god for på en jaktprøve på den første starten hans ikke noe som jeg er så godt vant med å få til, så jeg ble altså veldig overrasket over å oppnå denne 1.premien allerede nå for jeg hadde ikke noen som helst forventninger til Rudi pr.dags dato. Når det er skrevet så tror jeg at vi kommer til å få det veldig morsomt sammen med Rudiger i mange år fremover hvis han fortsetter på dette viset… 🙌😀👍

1.AK til Rudiger av Valhall (Tinderypen’s Louis Le Bon Chasseur – N UCH Van’t Passant Heart of Chelsea) med en kjempeglad fører/eier/oppdretter.