Da har Rudiger og jeg deltatt på Norsk Derby som er Norges største og eldste høystatusløp for unghunder. Kvalifiseringskavet er 1. UK i Norge, Sverige, Danmark eller Finland, og arrangeres i terrengene til Statskog på Kongsvold.

Av 7 kvalifiserte Breton så var 2 ifra vår egen Valhall kennel og det er vi jo i grunn veldig stolte av.. https://breton.no/norsk-derby-2021/

Rebella gikk dessverre ikke videre til Semifinalen da de var uheldige med terrenget der hun hadde slipp på fredag og hun ble litt for mye borte for dommerne. De stilte i kvalitet både lørdag og søndag men uten å komme i fugl, og det må være ganske utrolig å stille 3 dager på Dovre, Kongsvold uten å komme i fugl men sånn kan det gå og det er tydeligvis et ganske dårlig rype-år på Dovre i år.

Rudiger kom heller ikke i fugl i verken kvalifisering eller i semifinalen dessverre.. men da vi stilte i UK på Søndagen fikk vi vist et flott fuggelarbeid på enkeltfugl som hadde løpt avgårde på bakken. Rudi var faktisk 1 av 2 hunder som fikk 1.UK under hele Trippelprøven og han ble dermed også prøvens beste UK-hund!

1.UK kritikken til Rudiger av Valhall
1.UK til Rudiger av Valhall på Trippelprøven 2021, ble faktisk Prøvens Beste Unghund!
1.UK til Rudiger av Valhall på Trippelprøven 2021, ble faktisk Prøvens Beste Unghund!