Tenk at Møysalen’s Bonnie er 14år idag 02.06.21 og Chelsea ble 9 år her forleden den 31.05.21 tiden flyr! Bonnie har dessverre mistet hørselen og sliter med å gå men hun klarer fortsatt å være med på rolige turer. Vi får ta dagene som de kommer men jeg har tenkt tanken på at vi bør la henne få slippe til høsten… det er trist men døden er en del av livet.

Chelsea har kommet seg bra etter korsbåndsoperasjonen i Januar, hun halter fortsatt litte grann etter tur/belastning men hun har nok ikke vondt det er vel mer sannsynlig at hun stivner litt eller at det er gammel vane å ikke belaste den tidligere «vonde» foten. Her feirer hun at Chelsea vant Champions League finalen 2021! Vi håper og satser på at hun er i toppform og Fit-for-fight til høsten igjen så hun kan gjøre det hun liker best nemlig å jakte fugl.

Chelsea!