Da har Rudiger vært på sin første jaktprøve og det gikk jo ganske bra til å være så ung. På lørdag var det et forferdelig vær og ski-føre, måtte bære skiene for det var umulig å gå på ski til tider og kraftig vind.🌬 Rudi hadde en kort stand på lørdag men var dessverre utenfor jaktbart hold og de 2 rypene letta/eller han tjuvreiste de før vi klarte å komme nærmere.

Søndag var været mye bedre og da var kullbror Oliver og Vegard også med og debuterte på sin aller første prøvestart! 👏😁🙌 Det gikk over all forventning og Ollie jakta bra på starten av dagen men ble etterhvert sliten og litt opphengt i god-lukt sånn som mora si(Chelsea) iblant. Rudi fikset et fuggelarbeid u.reis på søndagen så vi fikk en 2.UK og masse lovord fra dommer for søket. 🙏😁👍Bra start for alle og vi gleder oss til fortsettelsen… 🤞🤞🤞

Takk til hannhundeier Erle for tilliten med å la oss få bruke Louis på Chelsea.🙏 og ikke minst takk til Sissel & Christer Halseth for kost og losji under prøve-helgen, dere er helt fantastisk gjestrie altså!