Det var et skikkelig sjokk og med stor sorg at jeg mottok beskjeden som absolutt ingen av oss hverken oppdrettere eller noen andre vil ha med det meget triste og sørgelig budskapet at en hund er gått bort. ? Newt Scamander av Valhall hadde løpt ut på veien og blitt påkjørt og livet hans stod dessverre ikke til å berge. ? Det var ikke noe annet de kunne gjøre enn å gjøre slutt på lidelsen hans iflg.veterinær.

Enhver hundeeiers absolutt værste mareritt og ekstra tragisk da N – kullet nettopp fyllte 2 år i Desember 2019. Newt var i likhet med sin kullsøster min egne Norberta et svært lovende talent som jeg virkelig hadde sett frem til skulle starte i AK dette året. Himmelen har fått en ny stor stjerne ⭐ ? og Newt jakter nå på de evige jaktmarker der han finner fugl før alle de andre der også…???? ? ? R.I.P ? #sønderknust

“What we once enjoyed and deeply loved we can never lose, For all that we love deeply becomes a part of us.”

― Helen Keller