Parring gjennomført

Vellykket parring er nå utført mellom Louis og Chelsea og nå venter vi bare i spenning til Ultralydundersøkelse i Februar, dette blir Chelsea sitt 3 og siste kull.

Van’t Passant Heart of Chelsea sine beste resultater på jaktprøver er 1.UK Høyfjell Vinter og 2.AK Høyfjell Vinter og på Skogsprøve. Hun har i tilllegg 2.AK Apport og Excellent m.CK & CERT i Brukshundklasse på utstilling. Chelsea har A-hofter, HD-Index: 112,00 HQ-tall 0,97. Hun er også sjekket for Patella og øyelyst FRI for arvelige øyesykdommer i 2019. Link for mer info

Tinderypen’s Louis Le Bon Chasseur sine beste resultater på jaktprøver er 2.UK og 2.AK Høyfjell. Louis har B-hofter, HD-Index: 107,00 HQ-tall 0,93. Louis er pr.dags dato ikke stillt på utstilling.

Begge hundene er utmerkede jakthunder, med godt gemytt og vi forventer avkom med topp jaktlyst og gode viltfinneregenskaper.

Innavlsgrad: 1,685% (Beregnet på 5 generasjoner) Fiktiv Stamtavle: Louis – Chelsea

Kullets avlstall: Hofteindeks: 109 + 96 = 205 Jaktlyst: 103 + 114 = 217

Viltfinnerevne: 104 + 114 = 218.

For å forvente at et kull skal gi fremgang for rasen bør indeksene være høyere en følgende for den enkelte egenskap :

Hofter > 200 Jaktlyst > 200 Viltfinnerevne > 200

One Reply to “Parring gjennomført”

 1. Hei!
  Vi er interessert i å kjøpe en Breton han hund. Vi har hatt en Breton tidligere som vi var svært godt fornøyd med. Zimba var min første hund og han bar nok preg av det. Vi prøvde oss litt på jaktprøve sammen med oppdretteren (Per Johnny Skjæran) Sammen med Per Johnny fungerte det godt, men ikke like godt med meg. På jakt fungerte det mye bedre, men på grunn av lite rype i vårt område var vi mest på jakt uten hagle. Han var etter min mening en utrolig fin hund og turkamerat.
  Jeg er nå 65 år og vil ha bedre tid framover. Jeg er derfor bestemt på å prøve meg mer på jaktprøver.
  Mvh
  Åge Hansen
  Tlf. 90911203
  e-post: aage@tsv.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.