Da er første jaktprøvehelgen over og det var flere Valhall-hunder i aksjon. Noen av de kom ikke i fugl og hadde stang ut men 3 av de lykktes med å bli premiert med 2.premie UK!

Rag’n’Bone Oliver av Valhall oppnådde en 2.premie UK på sin andre jaktprøve start på NBK sin Høstprøve i Meråker 20.August 2021. Kjempebra innsats av førstegangseiere Vegard Lillebø og Lindis Uthaug. Oppdretter gratulerer så mye! 👏🥳

På Snåsaprøvens siste dag 22.August 2021 ble det 2.premie UK til både Prix Melvin & Rudiger av Valhall. Da er første avkom i P-kullet etter N UCH Kamvatnet’s Fant og Norberta av Valhall jaktpremiert! Godt jobba Christer Hunter Halseth, oppdretter gratulerer! 👏🥳

2.UK til Prix Melvin og Rudiger av Valhall

Rudiger av Valhall var innstilt til 2.UK Fullkombinert på Lørdagen etter 2 FMR (Fuggelarbeid med reis) på Orrfuggel men han og fører var nok sliten etter en lang dag i fjellet og han fant ikke den utlagte orrfuglen på søkapporten dessverre og da blir det ingen premie i Fullkombinert.  men da har vi no i det minste fått prøvd det… 😄👍