Hundehimmelen har nå fått 2 nye stjerner… 🌠🌠🌟🌟R.I.P Møysalen’s Bonnie 02.Juni 2007 – 09.November 2021🪦
& Valbyskogens Ares 05.November 2005 – 09.November 2021🪦

Tirsdag 09.11.2021 tok vi farvel med våre 2 eldste hunder og var noe av det vanskeligste jeg har gjort i hele mitt liv å ta avgjørelsen om å ta farvel med våre aller første egne hunder. Ares var vår første valp som jeg hentet i Sandefjord for hele 16 år siden og selv om vi gjorde mange feil dressur-messig så var Ares en hund som etterlater dype spor etter seg i alle som ble kjent med han.

Bonnie var min første egen hund som jeg kjøpte da hun var året, hun knyttet seg til meg umiddelbart og selv om hun krevde mye trening i starten ble hun jo etterhvert den hunden som jeg fikk best til å jakte med da hun var enklere å dressere i fugl enn Ares, men begge hundene har lært oss utrolig mye opp gjennom årene. Takk for alle minnene dere ga oss! 🙏😥 Hvil i fred til vi møtes igjen.. 💔💔